Client Verhaal

 

Dhr. Autar vanuit Suriname:

In 1945 ben ik naar Nederland verhuisd vanuit Suriname. In de jaren daarna heb ik ontzettend veel gereisd en gewerkt over de hele wereld. In die tijd woonde ik steeds in Nederland. Mijn vrouw woont met mij samen. Door mijn spierziekte MS ben ik afgelopen jaren in mijn zelfstandigheid erg achteruit gegaan. Via een kennis kwam ik bij Transparant Zorg terecht. Het was voor mij en mijn vrouw een goede stap om over te gaan naar professionele thuiszorg van Transparant Zorg.

 

 

Wat vindt u van Transparant Zorg?

Ik ben erg blij met Transparant Zorg, als eerste kreeg ik een wijkverpleegkundige thuis voor een intake gesprek. Daarna is de zorg direct binnen 24 uur begonnen. Ik heb een vaste zorgverlener die bij mij dagelijks thuis komt op de door mij gewenste tijd. Ook heeft de zorgverlener tijd voor een kopje koffie en een praatje. Mijn vrouw werkt full-time, en door mijn ziekte kan ik niet meer zelfstandig naar buiten. Via Transparant Zorg kan ik twee keer per week onder begeleiding van de zorgverlener naar buiten. Voor mij is dit erg belangrijk. Zo krijg ik zorg, contact en begeleiding allemaal via een zorgorganisatie en van dezelfde vaste zorgverlener.

 

 

Heeft u een levensmotto?

Ik probeer mezelf niet te belazeren door te dromen over hoe het allemaal anders kan. Realistisch blijven onder alle omstandigheden, dat is mijn motto.