Personenalarmering


Met de personenalarmering van Transparant Zorg kunt u met veilig gevoel thuis blijven.

U voelt zich onwel of bent gevallen. U kunt de telefoon niet meer bereiken. Met personenalarmering van Transparant Zorg kunt u ook in dergelijke noodsituaties altijd de buitenwereld waarschuwen. Eén druk op de knop van het zendertje om uw hals is genoeg. U hebt dan direct contact met de ervaren medewerkers van de meldkamer. Die regelen dat een familielid, verpleegkundige, de huisarts of een ambulance naar u toekomen.

 

 

Altijd bereikbaar

De meldkamer voor personenalarmering is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunt u met een veilig gevoel zelfstandig thuis blijven wonen. Ook wanneer u niet meer zo mobiel bent of sneller valt dan vroeger. Want als er iets gebeurt, bent u niet alleen!

 

 

Eenvoudige bediening

Personenalarmering van Transparant Zorg is gemakkelijk te installeren. Uw woning dient hiervoor te beschikken over een telefoonaansluiting. De alarmunit is eenvoudig te bedienen. Daarnaast krijgt u een handzaam zendertje dat u om huw hals of pols draagt. Hiermee kunt u in geval van nood altijd alarm slaan. Woont u in één van de omliggende gemeenten van Den Haag? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.